Színgazdag táskákkal indul majd a szezon

Képek - Na, ezért is érdemes várni a tavaszt!

Bár a szomorkás téli időben még korainak tűnik ezen gondolkodni, a tavaszi kollekciókat a neves divatházak már idejekorán bemutatták: így azt is megtudhatjuk, milyen táskák lesznek a menők, ha melegebben süt a nap!

Divat - Színes, hangulatos, trendi táskák 2012 tavaszára! képgaléria

2012.01.04 11:25ma.hu

A téli szürkeség és a hideg után éppúgy vágyakozunk a színesebb, könnyedebb viseletekre, mint a melegebb napsugarakra.

Képekért KATT ide! - Fotó: becomegorgous.com

A tavaszi kollekciók éppen ezért jellemzően színgazdagok. Sőt, merész színkeverésükkel figyelemfelhívóak is!

A 2012-es kollekciókban ismét változatos lesz a választék: aki a "tacskó" táskákat kedveli, bátran választhat ilyen fazont.

De a szatyorszerű, zseb nélküli típus, valamint a már inkább nyárias hangulatot tükröző, hosszú pántos, vibráló színekből összeállított textiltáskák is nagyon divatosak.

A mutatós színvilág vidámságot hoz a mindennapokba, a táskák jellemzően egy élénk szín vagy három színárnyalat ötvözésével készülnek.

Marc Jacobs tavaszi táska-kollekciója jó példa a legújabb trendekre, a kínálatban pedig mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő fazont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.