Ütős összeállítások barnából-szürkéből-feketéből

Képek - Szürkén is lehetünk feltűnőek!

Nem mindenki kedveli az élénk színeket, ragaszkodik a fekete, a szürke, a barna vagy bézs kombinációhoz. Íme néhány ötlet, melyekkel ezekkel a színekkel is nagyon divatosak lehetünk.

Divat - Szürkén is lehetünk feltűnőek! képgaléria

2011.12.21 11:25ma.hu

Nem kell erőltetni az élénkebb színeket, ha valaki nem kedveli őket, vagy éppenséggel a téli szürkeség láttán nem kap kedvet hozzájuk.

Meglepően szép és hűvös téli összeállítások készíthetők a fekete és a szürke, a fekete és "piszkos barna", valamint a bézs árnyalatok kombinálásával.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Ahogyan az a Stefanel őszi-téli kollekciójában is látható, szerethető együtteseket alakíthatunk ki ezekből a színekből: nem baj az sem, ha a vékony pulóver és a nadrág egyformán bézs, egy fölé felvett, visszafogott barna pulcsi és a karamellszínű cipő ellensúlyozza a hatást.

A hosszú, rojtos bézs pulóver, amely igen jó szolgálatot tehet a hidegben, egy capri nadrággal és csizmával is nagyon jól mutat.

A pulcsiruhák feketével és barna ujjakkal, vagy bézs alapon fekete mintákkal telitalálatnak bizonyulnak, hozzájuk egy térdig érő fekete csizma a legszexisebb!

Ugyanezek a fazonok kapucnis megoldással is csinosak, de a laza szürke garbó miniszoknyával és magasszárú csizmával szintén ütős megoldás...

Tekintsük meg a galériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.