Elegáns hajdíszekkel legyünk mutatósak

Képek - Idegen kezek nélkül: így legyen alkalmi a frizurád!

Feltűnő és elegáns alkalmi frizurára vágyunk, de nem szeretnénk fodrászhoz menni, hogy alkosson valamit a fejünkre? Vessük be a legszebb és legtrendibb idei hajdíszeket.

Képek - Idegen kezek nélkül: így legyen alkalmi a frizurád! képgaléria

2011.12.20 11:25ma.hu

Az ünnepi időszakban bőven lesz alkalmunk rá, hogy elegánsan öltözzünk - a karácsony és a szilveszter idején minden nő szekrényéből előkerülnek az alkalmibb ruhák.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Ezekhez azonban megfelelő frizura is szükségeltetik, a hétköznapi viseletet tartsuk meg hétköznapokra...

Van, aki fodrászhoz megy, hogy rendbe szedesse tincseit az ünnepekre - különösen a szilveszteri bulira -, ám nem feltétlenül szükségesek a hozzáértő kezek ahhoz, hogy alkalmi frizurát varázsoljunk magunknak.

Hacsak nincs valami vadonatúj és kezelhetetlennek tűnő frizuránk, hajunkat már megtanulhattuk a legegyszerűbben szalonképessé alakítani.

Ezek után pedig már csak azt kell eldöntetünk, kiengedve hagyjuk a tincseket vagy kontyot, lófarkat, fonatot készítünk.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Illetve, hogy a hajba milyen elegáns hajdíszek kerüljenek. Szerencsére igen sokfajtából válogathatunk a legtrendibbek közül.

A hajtűként funkcionáló ragyogó, nagyméretű pillangók, a kicsi, oldalra tűzhetők vagy a hajat csatként rögzítők mind nagyon mutatósak.

Ott vannak a díszes hajráfok, műanyagból vagy textilből, a masniszerű csatok - kövekkel díszítve -, de az extra dekorációval ellátott egyszerű hajfogók és a rózsával díszített hajráf is ideális lehet az alkalmi ruhához.

A fonatokba apró, elegáns fényű csatokat rakosgathatunk, amelyek nemcsak szépek, de a haj tartását is biztosítják.

Tessék válogatni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.