Divat a régi idők göndörsége is

Fotók: Hajbavágó tippek - ha meguntad a frizurádat!

Unjuk a hajunkat? Válogassunk az őszi-téli szezon legmutatósabb frizurái közül - szögegyenes és göndör hajra is találunk kiváló tippeket.

Szépség - Hajbavágó tippek, ha meguntad a frizurádat! képgaléria

2011.10.20 15:55ma.hu

Ha némi stílusváltás van nálunk készülőben, ne adjuk alább: válasszunk a legújabb trendekből. Változatos - az egyenes és a göndör, hullámos fürtökre is használható -, érdekes és újszerű megoldások kínálkoznak az őszi-téli szezonban.

Frizura-ötletekért KATT ide! - Fotó: vogue.de

Újra menő például a göndör, hátul kissé megemelt, rövid frizura, amely a múlt század negyvenes éveiben a nők körében igen nagy népszerűségnek örvendett.

Ha göndör a hajunk, most igazán kihasználhatjuk. Merész, de mutatós lehet, ha a fejtetőn és a frufru vonalában simára vasaljuk a tincseket, a többit azonban göndörre hagyjuk, esetleg még jobban bodorítjuk.

A divatos frizurák közé tartozik a tarkó fekett pici kontyban összefogott, tökéletesen egyenes hajviselet is, melyet egy szép hajráffal is hangsúlyozhatunk.

De a sima lófarok is népszerű, melyet a hajunkkal megegyező színű hajfogóval rögzítünk, vagy pedig magával a hajjal.

Ha a kiengedett haj kedvelői vagyunk, a homlokba fésült, szögegyenes változatok menők, legyen szó rövid vagy hosszú tincsekről. Válasszunk kedvünkre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.