Így dobjuk fel tincseinket a jeles alkalmakra

Képek: Lesznek irigyeink! Páratlan frizurák az ünnepekre

Ha hétköznap nem is izgat bennünket annyira, milyen a frizuránk, a jeles alkalmakra mindenki szereti kicsípni magát - az egyszerű hajstílusból is csinálhatunk ünnepi változatot.

Szépség - Páratlan frizurák az ünnepekre! képgaléria

2011.12.12 11:25ma.hu

Rohamtempóban közelednek az ünnepek - az ember ilyenkor mindig egy kicsit megújulni vágyik. Legalább egy-két dologban.

Új körömlakk, új frizura, egy új ruha. Nem kell azonban sem fodrászhoz menni, sem jelentős változtatást végezni a hajunkon ahhoz, hogy egy kicsit feldobjuk, ünnepibbé varázsoljuk az összhatást.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: marieclaire.com

A különleges alkalmakra mindig jól mutatnak a sima, hosszan aláomló tincsek valamilyen meglepően új kiegészítővel. A Chanel által a 1970-es években feltalált, mára számos újításon átesett fejpántok remek megoldások.

Csipkés változatban, oldalt csillogó kövekkel díszített virággal különösen ünnepélyesek.

A kiengedett tincsek rajongói
választhatják az oldalt a hétköznapihoz képest egészen másképp elválasztott frizurát is, amelyet egy kissé borzasra hagyunk. Ez az a fazon, amelyhez akár a csak egy fülben viselt, hosszú fülbevaló is telitalálat.

A feltűzött haj a másik ideális ötlet ünnepi alkalmakra. Elegáns rendezvényeken a hölgyek legtöbb esetben kontyot viselnek, ezt a trendet követhetjük, de a konty is lehet változatos.

Az egészen magasra rakott, a nagyon tömöttnél kissé lazább szerkezetű nagyon csinos, egy hajdísszel még mutatósabb. A kontyot a tartósság érdekében érdemes lakkal is befújni, és a ragyogást biztosító ünnepi spray sem hiányozhat.

A kontynál könnyedebb, a tarkó felett összetűzött, néhány tincset szabadon hagyó megoldás is menő, kislányos, ráadásul igen könnyű megcsinálni.

Több energiát és segítséget igényel a fonatokkal dúsított, szintén a tarkónál végződő konty - de remekül mutat egy karácsonyi bulin!

Különleges hatást kelt, ha előbb kreppeljük, majd egymásba hajtogatjuk a tincseket. A 80-as évek hangulatát is megidézzük. Az nem kérdés, hogy mások irigyelni fogják.

Tekintsük meg a galériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.