Oldalra fésült fru-fru, konty és sima tincsek

Fotók - Lesd el az ősz legtrendibb sztárfrizuráit!

Az egyszerű frizura is lehet divatos és könnyen kezelhető: íme a szezon legjobb választásai a hírességektől!

Szépség - Lesse el a sztárok őszi frizuratippjeit! képgaléria

2011.10.25 15:55ma.hu

A sztároknak sincs mindig idejük arra, hogy hetente többször fodrász igazítsa meg a hajukat, mégis igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló hajformából. Lássuk, hogyan lehetséges ez:

- A festett hajat érdemes heti egy alkalommal olyan kondícionálóval kezelni, amelyet nem kell kimosni belőle.

- Próbáljuk ki a Kristen Bell által viselt, polírozott, kissé oldalra fésült frufrut: minden formához jól áll, ha közepes méretű a homlok, és nem túlságosan kicsi

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: redbookmag.com

- Újszerűen hat, ha a lófarkat oldalra fogjuk, és egy kicsit begöndörítjük vagy egyéb formázással dobjuk fel a tincseket. Adjunk neki térfogatot!

- Kísérletezzünk egy sötétebb hajszínnel - mint Cameron Diaz -, de bizonyosodjunk meg arról, hogy nem sápasztja a bőrünket, arcunkat 

- Próbáljuk ki a Vanessa Hudgens-féle balerina-kontyot: egészen magas és tömött hatást kelt

- Csinos és vagány Halle Berry frizurája - amennyiben jól állna nekünk ez a pixie-stílus, könnyen kezelhető és divatos frizurát kapunk

- Jennifer Hudson állig érő, sima bob-frizurája "egyszerű, de nagyszerű", minden alkalomra viselhető, mégis hétköznapi

- Kislányos, de menő Jennifer Aniston vékony hajfonata a homlok tövében! A színésznő mindig megtartja ezt a hajformát, amely nagyon jól áll neki, de ez a merész újítás remek ötlet.

Mi se féljünk kísérletezni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.