Vizes hatású frizurákkal köszönt be az újév

Képek - A nedves lesz az igazi 2012-ben!

Ha jövőre úgy néz ki a frizuránk, mintha megáztunk volna és elfeledkeztünk a szárításról, nem fognak ránk furcsán nézni - legalábbis az "előrejelzések" szerint.

Szépség - Nedves hatású haj lesz a menő! képgaléria

2011.12.14 15:55ma.hu

A "nedves haj" nagy divat lesz 2012-ben - a kifutók tanúsága szerint hódítanak majd a sima, kissé ázott hatást keltő frizurák.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.de

Elég csak megnézni a Chanel, Giambattista Valli vagy Elie Saab divatbemutatóit, a modell hölgyek frizura megoldásai kétséget sem hagynak efelől.

A fantáziának a jelek szerint semmi sem szab határt. A haj lehet oldalra elválasztott, hátratűzött és zselézett, de ha hátul szabadon hagyjuk a tincseket, a fejtető akkor is lehet vizes hatású.

A haj a tarkó alatt hullámosodhat, a homloknál és a fejtetőn azonban zselézett.

A kissé meghökkentőnek tűnő nedves tincsek egyben az elegáns külső részei is, a csillogó alkalmi ruhákhoz különösen ajánlottak.

A nedves hatást egyébként jól kiemelik a füstös szemek, ezért ez a sminkelési stílus javasolt a frizurához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.