Kisebb változtatással is dögös frizurát!

Dögös képek - Íme a legvadítóbb és legízlésesebb punk frizurák!

Szeretnénk kipróbálni a punk stílust, de attól tartunk, rosszul áll majd, esetleg a mi hajformánkhoz sehogy sem mutatna? Ne szomorkodjunk, inkább kísérletezzünk. Bizonyos variációk rövid és hosszú hajhoz is remekül állnak.

Szépség - A legvadítóbb és legízlésesebb punk frizurák! képgaléria

2011.12.16 15:55ma.hu - Fotó: becomegorgeous.com
Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Nagy elhatározás kell ahhoz, hogy valaki kipróbáljon egy mindenképpen nagyobb változtatást igénylő punk frizurát.

Hiszen jelentős mennyiségű hajtól szabadulhatunk meg, a hosszabb tincsek helyett borotvált részek lesznek a fejen, tupír és intenzív színű hajfesték kerül a hajra.

Ha azonban még vacillálunk, nem kell azonnal elvetni az ötletet.

Lehet olyan punk stílusú frizurát is kialakítani, amelyhez nem kell jelentős változtatás, csak ügyes hajszínezés, vagy pedig olyan változat készíthető a rendelkezésre álló frizurából, ami punkos hatású, de mégsem annyira extrém.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Kifejezetten nőies, az arcot előnyösen hangsúlyozó variációk alkothatók a rövid és a hosszú hajból is.

Újszerű és érdekes megoldás a tincsek végének beszínezése is, ami üdítő, sőt, még az ajakrúzs színe is harmóniába hozható vele...!

Ha valóban nem vágyunk extrém beavatkozásra, a hosszú, sima tincsek közé vegyüljön lila vagy rózsaszín hajfesték - ezeknek számos árnyalatából választhatunk, a hatás pedig meglepően gyönyörű!

Íme néhány szemet gyönyörködtető tipp!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.