A legtutibb partyruhák az ünnepi időszakra

Képek - Ezekben aztán ütős vendég lehetsz!

A sokoldalú kis feketétől kezdve a romantikus virágoson át a flitteres csodákig minden elegáns ruha jöhet az ünnepi időszakban. Te melyiket viselnéd legszívesebben?

Partyruha divat - Ezekben aztán ütős vendég lehetsz! képgaléria

2011.12.15 11:25ma.hu

Nem kötelező a szilveszteri bulin sem a tetőtől talpig fekete, csillogó szerelés - a lehetőségek száma végtelen.

A fekete persze jöhet, de mellette leginkább a sötétlila, piros, a sötétzöld partyruhák a divatosak, és tegyük hozzá, a legcsábítóbb színűek is.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: fashion-style.becomegorgeous.com

A kis fekete lehet sokoldalú, de akár romantikus, virágmintás felsőben és fekete szoknyában, akár flitterekkel teleszórt miniruhában ropjuk az év utolsó napján, remekül döntünk.

Természetesen mindenki olyan ruhát válasszon, amiben jól is érzi magát. Hiába mutat csodásan az az édes rózsaszín ruci a kirakatban, ha feszengünk benne.

Mivel széles a választék, érdemes időben szétnézni, mit is viselnénk szívesen az óévbúcsúztatón, vagy akár a karácsonyi ünnepségeken, bulikon.

A feketék visszafogottabb változatai ajánlhatók a céges rendezvényekre is, de vidámabb, vadabb színt is választhatunk, nem túl rövid szoknyával és nem óriási dekoltázzsal.

A flitterek és csillogó díszek mindig jöhetnek, hiszen az ünnep, az ünnep!

A legszexisebb modellek között vannak a félvállas miniruhák és a pánt nélküliek, de a maga nemében mindegyik nagyon csinos - különösen egy dögös harisnyával és magassarkúval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.