Divatot teremt zodiákus alkotásaival

Csodás képek - Asztrológiai kollekciójával hódít egy amerikai ékszerész

Elég tudnunk a pontos születési dátumunkat, hogy a művésztől megkaphassuk a hozzánk leginkább illő zodiákus-ékszerkollekciót. Amy Zerner divatot teremt újszerű alkotásaival.

Asztrológiai kollekciójával hódít Amy Zerner ékszerész képgaléria

2011.12.09 11:40ma.hu - Fotók: amyzerner.com

Csak egy pillantás Amy Zerner csodálatos kollekciójára, és az ember ellenállhatatlan vágyat érez, hogy az ő nyakában, csuklóján vagy fülében is ilyen ékszerek lehessenek. Az ügyes kézműves nemcsak a vásárlói pontos születési dátumát kérdi meg, feltérképezi lelki energiáit és tarot kártyát is vet.

Nézze meg a képeket ITT! - Fotó: amyzerner.com

Ez meglepő gyakorlat egy kereskedőtől - ám Zerner ezek alapján ajánl ékszereket, amelyek az illető személyiségét is tükrözik.

Mindegyik darabnak különleges jelentése van ugyanis - a hold például uralkodik érzékeink felett, kontrollálja érzelmeinket és diktálja érzéseinket Amy Zerner szerint.

Az új kollekciónak máris rengeteg rajongója van - sztárok is akadnak szép számmal, akik az ékszerész alkotásait viselik, így például Agynes Deyn. Ő egy asztrológiai amulettet hord.

Zerner férje, Monte Farber szerint Amy gyűjteménye "áldott".

Annyi bizonyos, hogy ehhez hasonló, szemet gyönyörködtető kollekciót ritkán látni. Tekintse meg a galériát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.