Néhány ütős párral élénkebbek leszünk

Szexi képek a tél legbulisabb harisnyáiból!

A téli szoknyához és a szürkeséghez valami igazán feldobó holmi hiányzik: egy ütős harisnya! Nézzük a legújabb, meglehetősen színes választékot...

Divat - 2012-es trendek: a tél legbulisabb harisnyái! képgaléria

2011.12.22 11:25ma.hu

Nehéz a súlyos télikabát alól valami igazán szexiset villantani, de egy feltűnő harisnya biztos recept!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: fashion-style.becomegorgeous.com

Természetesen a nagy hidegekben ne kísérletezzünk a rövid szoknyával, ha nem akarunk beszerezni egy felfázást, de amint kissé enyhébb az idő, elő a nőies holmikkal.

Hogy mi legyen a szoknya alatt, arra íme néhány ütős ötlet: a sima fekete, apró fehér pöttyös, vagy csíkokkal, kockákkal ellátott harisnya nagyon szexis.

Ám a vállalkozó kedvűek, akik szeretnék maximálisan formás lábaikra irányítani a figyelmet, próbálják ki a sárga alapon színes pillangós változatot, a kék vagy piros alapú, virágmintákkal, gyümölcs-díszítéssel, sőt, karácsonyi motívumokkal készült darabokat!

Nem kevésbé extrémek az egyszínű, élénk változatok, mint például a sárga és a mélyzöld.

De feltűnő, ugyanakkor bájos a kék-fehér apró kockás, vagy a rózsaszín és szürke, óriás pöttyös harisnya is.

Kellemes kísérletezést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.