A jellegzetes "csőruha" másoknak is jól áll....

Képek: Victoria Beckham bemutatta kapszula-kollekcióját

A korábban is divatdiktátorként emlegetett Beckhamné végre rászolgál a becenevére: elegáns kollekciókat tervez, melyekből most egy jellegzetes darab változatait mutatták be.

Divat - Victoria Beckham bemutatta kapszula-kollekcióját képgaléria

2011.11.03 11:40ma.hu

Maga is mindig kínosan ügyelt rá, hogy a legtrendibb öltözet legyen rajta - majd felcsapott divattervezőnek. Szerencsére Victoria Beckham-nek valóban van érzéke a divathoz és a ruhákhoz.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.de

Az általa gyakran viselt darabokat most mások számára is elérhetővé teszi, hiszen a jellegzetes Victoria-stílus hatja át saját kollekcióit.

Példának itt van mindjárt a "kapszula-ruha", a testre simuló, elegáns, "egyszerű és nagyszerű" fazon, mely több féle színben és anyaggal kerül a piacra, ráadásul többféle változatban is hordható.

Övvel, hosszabb vagy rövidebb ujjal, V-kivágással vagy kerekkel, féloldalas megoldással.

A szoknya szabása is változó, a harangforma ugyanolyan jól áll hozzá, mint a miniruha fazon. Egy biztos: örökifjú darab, amely igen jól kihasználható.

Victoria Beckham egyébként a Spice Girls lányzenekar tagjaként tűnt fel a színen a kilencvenes években. Azóta férjhez ment David Beckham sztárfocistához, három fiuk és egy lányuk született. Utóbbi csupán pár hónapos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.