Nem mindegy az alkalom és az alkalmi ruha...

Képek: Cukiságok az éjszakában - de mikor melyik?

A nők egy része nem kedveli, többségük azonban szívesen bújik elegáns darabokba, ha van rá alkalom: ne keverjük azonban össze a céges bulit a koktélpartival.

Cukiságok az éjszakában - de mikor melyik alkalmi ruha illik? képgaléria

2011.10.27 11:25ma.hu

A hölgyek különösen nőiesnek érzik magukat, amikor van lehetőségük kiöltözni.

Képekért KATT ide! - Fotó: marieclaire.com

Alkalmakra hosszú ideig keresik a megfelelő ruhát, amelyben tündökölhetnek, de kényelmesen is érzik magukat, színe, anyaga is tökéletes a számukra.

No és mi a helyzet a ruha stílusával? Nem mindegy ugyanis, milyen rendezvényre vesszük fel azt. Nem szeretnénk, ha egy céges bulin túlságosan kihívónak találnának bennünket.

A családi összejövetelek - különösen, ha idősek is vannak szép számmal - sem a legalkalmasabbak a dekoltázs és a combok mutogatására.

Ellenben egy csajos összejövetelen ez a stílus belefér, sőt, ha férfiak társaságára is vágynak a hölgyek, egyenesen ajánlott. Ahogyan egy koktélpartin is.

A dögösebb ruhának sem kell viszont mindent megmutatnia, egy V-kivágású, rafinált szabású, vállat szabadon hagyó modell is kiváló lehet. Lássunk néhány ötletet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.