A legszexisebb bokacsizmák idén

Képek - Wow! Dögös lábhoz dögös csizmát!

Nagy divatja van a bokacsizmáknak, különösen ősszel, hiszen akkor még az idő is megengedi a lazább viseletet. Lássuk az idei legdögösebbeket!

Divat - Wow! A legszexisebb bokacsizmák idén! képgaléria

2011.10.26 11:25ma.hu

A bokacsizma még nem az a tipikus, meleg, téli csizma, amihez legjobb, ha az ember alaposan be is burkolózik.

Képekért KATT a képre! - Fotó: Studio D/redbookmag.com

Az ősz lehetőséget ad rá, hogy ezeket a csinos darabokat nap mint nap viseljük: megfelelően melegítik a lábat, de nem izzadunk le, ha belépünk az első boltba.

Ráadásul remekül mutatnak egy hosszú nadrághoz és szoknyákhoz is. Lehet a sarok alacsonyabb vagy magasabb, vékony vagy vastag, mindegyik változat nagyon divatos.

Különösen nőiesek, amelyekben van egy kis rafinéria: csipkés dísz, csillogó részletek, gyöngyök, csatok.

Kényelmesebbek és melegebbek az egybetalpúak, amelyek többnyire fűzősek és egy kis kihajtóval is rendelkeznek. A zipzáras darabok is nagyon csinosak és elegánsak.

Tekintse meg a legszexisebb változatokat a galériában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.