Nem fázunk és csinosak is leszünk benne!

Képek: Hogy egy kicsit élvezzük is az őszt...!

Bizony már nincs messze az őszi esős idők ideje, a divatos kabátok és köpenyek időszaka is eljött azonban. Vannak, amelyeknek egyszerűen nem lehet ellenállni.

Divat - Nőies és sikkes: a legmenőbb kabátok 2011 őszén! képgaléria

2011.10.12 11:25ma.hu
Fotókért KATT a képre! - Fotó: vogue.de

A nyári időszakhoz képest kissé unalmasnak tűnhetnek öltözködési lehetőségeink a hűvösebb, esősebb idő beköszöntével.

Az ősz azonban azt is lehetővé teszi, hogy felvegyünk néhány igazán mutatós kabátot, köpenyt. Az idei szezonban is változatos modellek közül válogathatunk.

Aki szereti a testre simuló bőr fazonokat, széles választék áll rendelkezésére, az öves, nagy gombos kabátok az igazán menők.

Érdekesek, elegánsak és élénk színük miatt üdítőek a kosztümszerű modellek, de a szőrmés, a zipzáras széldzsekik sem hiányozhatnak. Utóbbiak a hidegebb időben is megállják a helyüket.

A steppelt anyagú kabátok ugyancsak bájosak, praktikusak és melegek. Idén ősszel is mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.