Mutatós és vaskos...

Képek: A leggyönyörűbb "bilincsek" a világon!

Nincs jobb annál, amikor rátalálunk egy igazán mutatós ékszerre, amely tökéletesen illik az öltözékünkhöz. Idén ősszel a bilincsszerű karkötők az igazán menők!

Divat - A leggyönyörűbb "bilincsek" a világon! képgaléria

2011.10.21 11:29ma.hu
Képekért KATT ide! - Fotó: style.com

Intenzív mozgáshoz kevésbé ajánlott, de egyébként szinte minden alkalomra remek választás lehet egy gyönyörű, kövekkel és cirádákkal díszített, vastag, "bilincsszerű" karkötő.

Fontos, hogy színeiben, stílusában illeszkedjen a ruhánkhoz, és máris megtaláltuk a tökéletes kiegészítőt, amelyhez már csak egy visszafogottabb fülbevalóra lesz szükségünk - mely színben harmonizál vele.

Ha ugyanis a karkötő hangsúlyos, nem árt, ha a nyakék kevésbé az: kerüljük a bizsuk halmozását, hiszen azzal éppenséggel elvesztik a hatásukat.

A sportosabb típusoknak a fekete bőrrel készült változatok ajánlottak, melyeket azonban nyugodtan felvehetünk elegáns összeállításokhoz, melyekben a sötét szín domináns.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.