Addig hordjuk, amíg jól látszik!

Képek: Szeress bele a bilincsbe...

Figyelem, akit sikerült elcsábítaniuk ezeknek a fényes, mutatós karkötőknek, karpereceknek, még van néhány hete, hogy kiélvezze a viselésüket.

Divat - Szeress bele a bilincsekbe! képgaléria

2011.08.22 16:00ma.hu - Fotó: harpersbazaar.com
Képekért KATT ide! - Fotó: harpersbazaar.com

Ezek az igazi kézenfekvő megoldások!

Amíg még tart a kellemes idő, és ujjatlan felsőket, topokat viselhetünk, remek kiegészítők lehetnek ezek a bilincsszerű karkötők.

Csak úgy vonzzák a tekintetet, méretesek és mutatósak, valósággal öltöztetnek. Ráadásul úgy a kézre simulnak, hogy a mozgásban sem igen zavarják viselőjüket.

Választhatunk diszkrétebb modelleket, valóban bilincs kinézetűeket - persze csillogó kőberakással -, de nőies, cirádás, díszes változatok is akadnak bőven, amelyek akár egy estélyre is bátran hordhatók.

Legtöbbjük egyébként remekül mutat egy elegáns ruhához, nyáresti koktélpartik ideális kelléke!

Tudjon meg mindent a legújabb trendekről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.