A Thanko újra lecsap

Fűthető egér, egérpad és USB-s karkötő

A különböző haszontalan kütyük királya, a Thanko ismét "remek" termékekkel örvendezteti meg a nagyérdeműt. Az új készülékek segítségével pokoli klímát varázsolhatunk magunknak gépezés közben.

2008.11.14 09:59koac, ma.hu

Az idők folyamán megszokhattuk már, hogy a Thanko mindig képes elkápráztatni a közönséget. Haszontalanabbnál haszontalanabb eszközök garmadáját szabadították már a világra. Ezúttal úgy gondolhatták, lassan itt tél, ideje felmelegíteni szegény komputerhasználók kezecskéit.

Ennek érdekében három újabb kütyüvel is megleptek minket. Elsőként érdemes szót ejteni az Attaka Risutobandóról, mely egy fűthető karkötő. A melegedéshez nincs másra szükség, mint egy 180 centis USB kábelt csatlakoztatni a géphez, aztán már kezdődhet is a fűtési szezon. A karkötő által elérhető maximális hőmérséklet 43.6 °C.

Egy fokkal talán hasznosabb lehet a cég másik terméke, a fűthető egéralátét. Erre a készülékre 4 darab USB portot is implantáltak Thankóek, így ha kedvünk tartja ide is bedughatjuk hőn szeretett karkötőnket. Az egérpad maximálisan 41.2°C-ra fűthető fel.

A harmadik újdonság egy egér formájában érkezik, mely annyival nő említett társai fölé, hogy általa akár 45°C-ot elérhetünk. A rágcsáló egyébiránt egy tízessel többe kerül a padnál, és a karperecnél. Míg utóbbi kettőt 20 dollárért vesztegetik, az egér 30-at kóstál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.