Új kütyükkel támadnak a japánok

Mágneses fülhallgató és mini képkeret a Thankótól

A japán illetőségű Thanko mindig is híres volt különféle őrült kütyüiről. A cég ugyan ezúttal kicsit visszafogta magát, de a végeredmény ezúttal sem túl meggyőző.

2008.09.23 12:27koac, ma.hu

Ha semmirevaló haszontalan kütyüket kellett alkotni, a Thankóra mindig nyugodtan számíthatott a nagyérdemű. Ám az USB-s fenékmelegítő után változhatott valami a cégnél, mert az utóbbi időben olyan termékeket is piacra dobnak, melyek egy-egy adott szituációban akár hasznosak is lehetnek. Most rögtön egymás után két kevésbé haszontalan terméket is bejelentettek.

Elsőként ejtsünk szót a Sound Live magnetic earphones névre keresztelt fülhallgatójukról, melynek különlegessége, hogy ha úgy tartja kedvünk akár klipszként a fülcimpánkra is aggathatjuk – emiatt elsősorban hölgyek érdeklődésére számíthat a Thanko – s mivel mini hangszórók kaptak helyet a készülékben nyugodtan hallgathatjuk a zenénket, anélkül, hogy a fülünkbe kellene dugnunk az eszközt. Az egyetlen kérdés csupán az lehet, hogy vajon a környezetünk mennyire értékeli majd a zenénket. A Thankónál valószínűleg nem erre gondoltak, mikor rögvest 6-féle variációt készítettek az eszközből.

A gyártó másik remek ötlete a mini digitális képkeret, melyet esetleg azoknak ajánlhatunk, akiknek kevés hely van az íróasztalán, de mégis szeretnének oda egy képet a szeretteikről. A készülék mindössze 81x61x15 milliméteres méretekkel rendelkezik, a súlya pedig nem több 43 grammnál. Az 1.44 hüvelykes kijelző jpeg vagy bmp kiterjesztésű képeket képes megjeleníteni.

Mindkét készülék 19 dolláros áron kerül piacra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.