Elegánstól a hippisig: a tavaszi karkötő trendek

Képek: Elbűvölő tippek, mi zörögjön a kezeden!

Gyöngyös, aranyozott hatású, elegáns, rojtos, apró koponyákkal, kagylókkal teleaggatott - számtalan lehetőség közül választhatunk idén tavasszal, ha kedveljük és szívesen hordjuk a karkötőket!

Elegánstól a hippisig - a 2011-es karkötő trendek! képgaléria

2011.04.01 11:40ma.hu
Képek itt! - Fotó: style.com

Nem mindenki "bukik" a karkötőkre, van, akit kifejezetten zavar a viselése a mindennapokban.

Egy elegánsabb rendezvényre azonban ők is szívesen felvesznek egy-egy csinos darabot! Idén tavasszal is van belőlük bőven választék.

Az elegáns karkötők kedvelőinek most sem lesz hiánya az ezüstös, aranyozott hatású, mutatós mintákkal, apró, csillogó kövekkel készült modellekből, de az egyszerű, valamilyen rafinériával ellátott darabok is nagyon népszerűek lehetnek.

Képek itt! - Fotó: style.com

Aurélie Bidermann tervező ötletei például nagyon változatosak és szemet gyönyörködtetőek.

A meglehetősen vad, "szúrós" külsejű darabok mellett jól megfér kínálatában a szigorúbb vonalvezetésű, leginkább estélyekre való és a hippis, mutatós, rojtokkal, apró tárgyakkal díszített színes karkötő-arzenál.

Divatosak a bőrrel, különféle anyagokkal bevont darabok, a kagylókkal, apró koponyákkal díszített modellek, de a hideg eleganciát sugárzó, vastag, fémes hatású karkötők is.

Válogassunk ízlés szerint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.