Hadd virítson! Viseld bátran a tavasz színeit!

Képek: A sárga bugyi és a lila cicifix sem ciki

Itt a tavasz, ilyenkor aztán nem szükséges visszafognunk magunkat - a téli szürkeségben keveseknek van kedve sárga, lila, rózsaszín holmikhoz, de amint jön a jó idő, az öltözködésben is "bevállalósabbak" leszünk!

Lila, sárga, rózsaszín és barack: viseld a tavasz színeit! képgaléria

2011.03.28 11:45ma.hu

Tavasszal mindenki szívesebben öltözik színes, vidám darabokba - ezzel is hátunk mögött szeretnénk hagyni a téli szürkeséget. Nem csak a ruhánk, alsóneműink és kiegészítőink is pompázhatnak azonban élénk színekben!

Katt ide a vidám színű kínálatért!

Nem kell ahhoz különösebben bevállalósnak lenni, hogy beszerezzünk egy rózsaszín, sőt, sárga van lila melltartót és bugyit.

Ennek nemcsak akkor van jelentősége, ha a pasinknak akarunk benne tetszeni, de a vidám színű alsónemű akár kora reggeli, morcos hangulatunkban is mosolyt csalhat az arcunkra...

A vidám körömlakkokról nem is szólva. Vannak, akik kissé talán vadnak találnák a virító sárga vagy barack színű körömlakkot - a lila és a rózsaszín némivel megszokottabb -, de viseljük bátran a vagány árnyalatokat!

Munkahelyre persze nem kell erőltetni, különösen, ha az elegancia követelmény - de szabadidőnkben "szabad a vásár!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.