Bontakozz ki a színek segítségével

Legyen színes kavalkád a ruhatáradban!

A mesék kihagyhatatlan eleme, és állítólag ha egyszer valaki rálelne a végére, még egy kincsesládát is találna. A szivárvány színei nincsenek korhatárhoz kötve.

2010.09.03 16:00ma.hu

Persze nem arról van szó, hogy tetőtől talpig színárban kell úszni, mert az már túlzás, de egy-egy kiegészítőben még nem árt.

Vessünk egy pillantást, hogy mit hordhatunk a legélénkebb színpompában.

Kiegészítők

A legnagyobb választék talán a kiegészítők terén van. Hordhatunk gyűrűt, nyakláncot, karkötőt. Szinte bármilyen ékszer létezik ezekben a színekben.

A merészebbek a megszokott színű harisnyák helyett akár szivárványmintásat is választhatnak.

A sztárok körében is terjed ez a trend. Általában ők is egyszínű öltözetüket próbálják feldobni a mesék hangulatát idéző színkavalkáddal.

Cipők

Persze a bátrabb tervezők , mint Jimmy Choo is bevállalja az extrém mintákat és stílust. Ha nem érzed magad biztonságban a magas sarkakon, akkor Neked találták fel a szivárványszínű edzőcipőt.

Öltözék

Ruhák terén már nem olyan nagy a választék. Általában pólókon jelenik meg a szivárvány, de inkább csak mintaként.

A bátrabbak a sminkjükben is felhasználhatják a színorgiát.

A színes-feltűnő smink könnyen elkészíthető, ha a szájat világos vagy sötét, de mindenképpen erős színtónussal emeljük ki, mely jól igazodik az arcpír színéhez, a szemet pedig semleges, lágy vagy élénk színekkel sminkeljük.

Ezt a fajta sminket úgy is csábítóvá tehetjük, ha a szemhéjat a szem vagy bőr komplementer színeivel sminkeljük. Így tudjuk a kék, zöld, ibolyaszín vagy borostyán színű szemet a leghatásosabban kiemelni.

A körmöknél pedig sosem árt, ha színt viszünk az életükbe. Merjünk színesen élni, és ezt a ruhatárunkon is jelenítsük meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.