Rózsaszínt sárgával - szavazz a színekre!

Képek - Ne riadj vissza a vad színektől - de ne légy kanári!

Közeledik a tavasz - Nemcsak mosollyal és ruháinkkal, kiegészítőinkkel is feldobhatjuk megjelenésünket, különösen, ha nem riadunk vissza a vadabb, élénk színektől sem...

Vállald be a vad színeket, de ne légy kanári! képgaléria

2011.03.10 11:25ma.hu
Színes sál a Pradától - Fotó: style.com

Ki ne vágyna a színekre a többhónapos szürkeség, hideg után? Amint megjelennek az első melegebb napsugarak, érezzük a tavaszt, és ezt megjelenésünkkel is igyekszünk kifejezni.

Idén is nagy divatja van a bizsuknak, melyekből kedvünkre válogathatunk. A jelszó: legyen színes és feltűnő!

A világos zöld, a rózsaszín, a sárga is jöhet, ráadásul az egyszínű ruhát, pólót is feldobhatjuk egy élénk, mutatós kiegészítővel.

Valósággal öltöztetnek, csupán arra ügyeljünk, hogy ha választottunk egy színösszeállítást, ne keverjük mással.

Fenton bizsu - Fotó: style.com

Lehet a nyaklánc és a fülbevaló három szín keveréke, de ha már van rajtunk három szín, ne kerüljön közé még egy, oda nem illő árnyalat, mert üti a többi hatását.

Egy üde zöld, apró retikül a hónunk alá csapva, vagy egy kézben vihető, lila-rózsaszín-narancssárga táska is nagyon mutatós, ám ha ennyire feltűnő táskát választunk, a ruhánk színét igazítsuk hozzá: legyen kissé visszafogottabb, vagy tartalmazzon hasonló színeket.

Ahogyan a cipő is - ne feledjük, a táska és a cipő akkor a legmutatósabb, ha a színe egyforma...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.