Ne spóroljunk a szőrmével!

Fotók - Van, amin rajta kell hagyni a szőrt!

A szőr nem rossz dolog - melegít, és kifejezetten mutatós is lehet, no persze nem a hónaljban és a lábakon...

Divat - Van, amin rajta kell hagyni a szőrt... képgaléria

2011.10.13 11:05ma.hu - Fotó: style.com

A szőr nagyon is jól mutat a megfelelő kiegészítőn és a cipőkön! Manapság nagyon divatosak a szőrme díszítéssel ellátott lábbelik.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: style.com

Most van itt az ideje a bokacsizmáknak, és a szoknyákhoz kiválóan viselhető térdig érő modelleknek, ezért nem is kell messzire mennünk, hogy beszerezzünk egy csábító darabot.

Csinosak és nőiesek a magassarkú, a cipő felső részét körülölelő szőrmegalléros modellek.

Azt se feledjük, hogy nem annyira új, ám manapság is nagyon izgalmas látvány egy párducmintás csizmában tipegő hölgy...

No és ha már a cipő szőrmés, úgy illik, hogy a táska is az legyen. A fekete, szürke vagy bézs színű modelleket előszeretettel díszítik szőrme betéttel, újszerű külsőt adva ezzel nekik.

A szőrmekarikákkal készült nyakbavaló sem rossz ötlet, sőt. Elegáns alkalmakra is ideális, ráadásul vonzza a férfiak tekintetét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.