Pasztellszínekkel hasonolunk az őszhöz

Képek - Nem feltűnő, mégis odalesznek érte...

Ha még nem tettük, érdemes beruházni néhány pasztellszínű ruhadarabra, mert bár nem egy élénk szín, idén ősszel mégis nagy divat.

Divatos pasztell őszre - nem feltűnő, mégis odalesznek érte... képgaléria

2011.10.19 11:45ma.hu

A virítóan élénk színek mellett az idei ősz egyik legnyerőbb árnyalata a bézs - a visszafogott pasztellszínek palettáján a haloványtól az erőteljesebb változatig mindegyik megtalálható.

Képekért KATT ide! - Fotó: GoRunway/vogue.de

Nem kifejezetten feltűnő, sőt azt is mondhatnánk, unalmas színnek tűnik.

Ennek ellenére a levélhullás szezonjában bézs bézzsel, halványbarna halványbarnával a menő, legjobb, ha nem törjük meg semmilyen más színnel a hatást.

A szürkével még talán variálhatunk - vagy színben teljesen elütő kiegészítőkkel, de vigyázzunk, hogy akkor mindegyik ugyanolyan árnyalatú legyen.

A pasztell összeállításokhoz hasonló színvilágú, de némileg élénkebb cipő dukál, vagy egy teljesen más színű, amely legjobb, ha harmonizál a kiegészítőkkel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.