A táskák kicsik és főleg kézben hordhatók

Képek - Jövőre csak akkor mutat jól, ha fogod?

A táskadivat évről-évre változik, de két alapvető viselete van, a hölgyek vagy vállon, vagy a kézben lóbálva hordják. Az utóbbi változat most nagyon népszerű lesz.

Táska-divat - Jövőre csak akkor mutat jól, ha fogod? képgaléria

2011.10.14 11:33ma.hu - Fotó: vogue.de

A kézben hordott táska nagyon csinos, de lehetséges, hogy nem minden nő van kibékülve vele.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.de

Egyrészt azért, mert túlságosan kicsi - és valljuk be, kevés hölgy van, aki nem hord szinte minden szükséges dolgot magával -, másrészt azért, mert a nézelődést, válogatást, vásárlást nehézkesebbé teszi, ha vállra nem akasztható fel a modell.

Nos, jövőre erre is lesz megoldás: a kizárólag kézben vihető és a vállas táska átmenete, amelynek feltehető a vállra, de kézben tartva jobban mutat.

Az egészen pici, retikülszerű táskáktól - melyek valóban csak bizonyos alkalmakra tűnnek alkalmasnak - a közepes méretűekig minden változat megtalálható lesz.

Aggódni nem kell, mindenki meg fogja találni a neki legjobban tetsző stílust!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.