Fonatokkal, ívesen választott frufruval hódítsunk!

Fotók: Ha laza, ha szoros, ez a stílus divatos

Praktikus, mégis újszerű és mutatós: idén ősszel az apró és a levegősebb hajfonatokkal, de a középen lazán elválasztott frizurával is divatosak leszünk.

Gyöngyök a hajban, fonott és tekert frizura képgaléria

2011.10.10 15:55ma.hu - Fotó: vogue.de

Meglehetősen újszerű frizurák hódítanak idén ősszel: hétköznapokra is bátran viselhetők, de egyik-másik talán rendezvényekre, esti programokra a legtalálóbb.

Képekért KATT a képre! - Fotó: GoRunway/vogue.de

A szorosan hátrafogott, kissé nedves hatású hajban remekül mutatnak az apró gyöngyök. Ugyanez a frizura egy mutatós, csillogó hajcsattal is csinos.

A bronzos, aranyozott vagy fekete színű, hercegnői fejdíszre emlékeztető hajbavaló is nagyon elegáns megoldás - természetesen egy ahhoz illeszkedő sminkkel és ruhával.

Idén ősszel a fonások is nagyon menők. Lehet laza és terjengős, vagy szorosabb a fonás, és viselhető akár a haj színéhez passzoló szalaggal, bőrrel, de láthatatlan rögzítőkkel is.

Rövidebb haj hatását kelti és garantáltan nem zavaróak a tincsek, ha az apró fonatokat a fej tetejére tekerve hordjuk.

A hosszú, kiengedett hajviseletben újdonság a homlokon középen, íves formában elválasztott frufru!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.