Íme a legmutatósabb kombinációk!

Képek - A legcukibbak: mivel viseljük a bőrkabátot?

A legcsinosabb őszi darabok egyikének a bőrkabát számít - nem mindegy azonban, mivel viseljük, milyen fazonú ruhákkal mutat a legjobban.

Divat - A legcukibbak: mivel viseljük a bőrkabátokat? képgaléria

2011.10.25 11:25ma.hu

A bőrkabátok nagyon praktikus darabok az őszi időszakban: nem túlságosan melegek, de nem is vékonyak, kellően melegítik a testet a hűvösebb napokon.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Studio D/redbookmag.com

Ráadásul mindig divatosak és csinosak, nőiesek! Míg korábban főként a fekete volt az, ma a sötétbarna és a bézs árnyalatok is menők.

Nőknek különösen jól állnak a világosabb színek. Viselhetünk alájuk inget, pulóvert - a garbó a kabátról hiányzó magas, védelmet nyújtó nyakat is pótolja -, de ha fázik a nyakunk, sállal is betömhetjük azt a lyukat.

A bőrkabát jól mutat a kockás, vastag szoknyával, de a könnyedebb harangszoknyával is.

Nadrágokból az élénk színűt is felvehetjük hozzá, de legyen meg az összhang: a kabát és a cipő, a bokacsizma színvilágában illeszkedjen egymáshoz, a kiegészítő szintén kövesse az alap színeket.

Ha a kivillanó ing kék, akkor a táska is lehet az. A szürkés ruhához, mely félig látszik ki a kabát alól, viselhetünk szürke retikült.

A bőrkabátok színeihez egyébként a legjobban a szürke, a bézs és fekete keverékével készülő ruhák állnak közel, de nem árt, ha egy-egy élénkebb darabbal is feldobjuk az összhatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.