Péntárca-szerű táskák jönnek divatba

Képek - Egy kézben is elfér a kis kuplung

Az utóbbi időben egyre többen csábulnak el és visznek magukkal rövidebb kiruccanásokra, városi sétákra csak egy kis kuplungtáskát. De milyen is ez?

Divat - Egy kézben is elfér a kis kuplung! képgaléria

2011.11.02 11:25ma.hu

Sok nő vállát húzza szükségtelenül a nagyobb méretű kézitáska - természetesen van egy csomó előnye is, hiszen a méretesbe több holmi belefér, akár még a pulcsinkat is belehajtogathatjuk, ha melegünk támad.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.de

Tény azonban, hogy bizonyos esetekben semmi szükség a sok táskában megbúvó dolog cipelésére, és megteszi egy könnyedebb változat is.

Kicsi, csinos, illik a ruházathoz, és leginkább egy pénztárcára hasonlít. Ez a kuplungtáska - számos változat létezik belőle, elegáns vagy sportos, kinek milyen tetszik.

Ebbe a táskába valóban csak a legszükségesebb dolgok férnek bele: pénz, telefon, kulcs, néhány igazolvány, esetleg pár papírzsepi.

Tehát ha valakit feszélyez, hogy nincs nála apró tükör, fésű vagy smink készlet, akkor ne válasszon kuplungtáskát.

Egy-egy rövid sétára azonban mi egyéb kellene, mint a legfontosabb pár holmira? Egy próbát tehetünk, hátha beleszeretünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.