Lezseren és szexisen

Képek - Laza cuccok, mégis jó a belátás...

Ha nem kedveljük a szűkös, testre simuló ruhákat, a 2012-es tavaszi szezonban laza stílusú ruhákból is bőség lesz, igaz, a rafinéria ezekből sem hiányzik...

Divat - Lezser, szexi ruhák 2012 tavaszára! képgaléria

2012.02.03 11:25ma.hu

Bár az új tavaszi kollekciók között nagyszámban találhatók meg a szűk nadrágok, rövid szoknyák és a domborulatokat hangsúlyozó felsők, az ilyen stílusú holmikat kevésbé kedvelőknek is bőven kínálnak lehetőségeket a divatházak.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

A Zara 2012-es tavaszi kollekciójában például a sportos és alkalmi stílustól kezdve a kérkedő eleganciáig minden fellelhető.

A sokoladú holmik között mindenki talál igényeinek megfelelőt. A kollekció főként a laza anyagokra épül: nem testhez simuló, szellős, de elegáns darabok ezek, változatos dizájnnal.

A színek közül főként a fekete és fehér dominál, a minták alapjai szintén ezek az árnyalatok.

A lezser stílus is tartogat azonban üdítő meglepetéseket azoknak, akik ezek a laza fazonok mellett döntenek.

Itt-ott előkerül a meglepő szabás, máshol meztelen bőr az áttetsző textil mögött, a laza ingben pedig tulajdonképpen mélyen a dekoltázsba látni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.