Új modellekben pózolnak "Victoria lányai"

Dögös képek - Ezekkel az idomokkal aztán el lehet adni a fehérneműket!

Ha valakik, a Victoria's Secret "lányai" igazán híresek a modellvilágban - a dögös fehérneműk legújabb kollekcióját már be is mutatták. Nos, nemcsak a szexi ruhaneműkön van mit nézni!

Divat - Elképesztő idomok, gyönyörű fehérneműk: a Victoria's Secret új modelljei képgaléria

2012.01.26 15:55ma.hu

A legnevesebb modellek szinte valamennyien dolgoztak már a Victoria's Secretnek - gondoljunk csak Gisele Bundchen-re vagy Miranda Kerr-re.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Victoria's Secret/becomegorgeous.com

Nemcsak a lányok nagyon szépek és formásak azonban, hanem a fehérneműk is. A változatos darabok igyekeznek minden évszakban kielégíteni a hölgyek elvárásait.

A cég és a dögös modellek a legbájosabb, legszexisebb melltartókkal, bugyikkal, harisnyatartókkal, bébidollokkal lepik meg a nagyérdeműt.

2012 tavaszán is bőven van miből válogatni: a fehér, fekete és a rózsaszín alap modellek mellett számos érdekes, élénk változat megtalálható, így a világos sárga és a piros is.

Erotikus darabokból sincs hiány - a galériában egy kis ízelítőt kaphatunk abból, milyen fehérneműk korbácsolják fel a vágyakat a következő szezonban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.