Újra a telitalpú modellek hódítanak

Képek - Tavasszal indul a divatos "csótánytaposás"

A jó idő közeledtével újra a félcipőké lesz a főszerep - vajon milyen újdonságokat tartogat számunkra a tavasz? Úgy tűnik, a lapos cipők megint háttérbe szorulnak.

Divat - Tavasszal indul a divatos "csótánytaposás" képgaléria

2012.01.12 11:25ma.hu

Magasak, de azért nem tűsarkúak, és kényelmesebben párnázottak az évek óta népszerű telitalpú félcipők és szandálok.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Mulberry/becomegorgeous.com

A legnőiesebb modellek közé tartoznak, és van bennük valami kislányos, elragadó báj.

A tűsarkakkal és általában a magas sarkakkal ellentétben kissé nagyobb biztonságérzetet jelentenek viselőjüknek, a külsejük pedig igen változatos.

A gyártók a legkülönfélébb modelleket kínálják, egyszínű vagy tarka változatban.

A rózsaszín, a pisztácia zöld, a krémes árnyalat külön figyelmet érdemel.

2012 tavaszán a megszokott modellekbe egy kis romantikát és fiatalos lendületet is belevitt a Mulberry, míg az Office például a parafahatású aljjal készült, egyszínű, vagy a virágmintával teljesen beborított modelleket ajánlja.

Megfelelően járni persze ezekben is tudni kell, aki még sosem próbálta, gyakoroljon, mielőtt egy hosszabb sétába vág a "holdjáróban".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.