Rögtön elcsábulunk!

Képek - Ez az igazi ingben-gatyában stílus!

Ha végignézzük a fotókat, garantáltan jobban vágyakozunk majd a kellemes, rügyfakasztó időre! Ráadásul a tavaszi szezonban a rövidnadrág-ing társítása lesz az igazán menő.

Divat - Ez az igazi ingben-gatyában stílus! képgaléria

2012.01.06 11:23ma.hu - Fotó: Pull&Bear/becomegorgeous.com

Sokaknak a téli hidegből már most elegük van, ezért ha végignéznek egy tavaszi ruhakollekciót, legszívesebben azonnal lecserélnék rá a ruhatárukat. A következő modellek láttán is lesz hasonló érzésünk.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Pull&Bear/becomegorgeous.com

Hűvös és könnyed eleganciát sugárzó darabokkal, valamint kiegészítők széles választékával indítja a tavaszt a Pull&Bear divatház: a divat szerelmesei választani sem tudnak majd a nőies és bájos kínálatból.

Ezek a modellek azoknak valók, akik kerülik a sztereoptípiákat, szeretik megőrizni egyedi stílusukat. Vagyis, ha nem félünk kicsit kilógni a tömegből, vessük magunkat a nézelődésbe!

Sokoldalú, könnyed darabok ezek, melyekkel bármikor megoldható a tavaszi ruhatár frissítése. A modellek megfizethetőek és hordhatóak, valamennyi kiváló kiegészítője lehet jelenlegi gardróbunknak.

Menő összeállítás lesz például a hosszú ujjú ing és a rövidnadrág, akár farmer, egyszerű fekete vagy tarka és virágos.

A feltűnő fodros szoknyák és az egyrészes, könnyed, nőcis ruhák sikere is garantált. Lehet válogatni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.