Elbírunk ekkora tarkaságot?

Képek - Hordjuk együtt, ha bírjuk a tehert

Noha még bőven elkellnek a kabátok, lassan nem árt utánanézni, mire számíthatunk a tavaszi ruhakínálatban. A merész kivágások és a '90-es évek inspirálta modellek egyaránt divatosak lesznek.

Divat - El fogunk bírni ennyi tarkaságot? képgaléria

2012.01.05 11:25ma.hu

Talán nem csoda, hogy az egyhangú, téli szürkeség után várjuk a tavaszt - a 2012-es tavaszi kollekciók, legyen az bármelyik divatház kreációja, a színek és minták keverésére fektetik a hangsúlyt.

Enyhén meghökkentőnek tűnhet egyik-másik összeállítás - a TopShop például igen merész kombinációkkal rukkol elő.

A napsugaras szoknya mellett jól megfér a párducmintás ing, sőt a színes virágokkal borított pólóhoz ugyancsak állatmintás táska dukál.

Minél kevertebb, annál vagányabb alapon valósággal tobzódhatunk a lila vagy kék tarka blézer, vad mintákkal készült rövidnadrág, illetve a mintával zsúfolt harisnya összeállításokban.

Ha valakinek ezt kevésbé veszi be a gyomra, természetesen az egyszínű ruhadarabbal is kiegészítheti a tarkaságot...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.