Trendi megoldások a tavaszi kollekcióban

Képek - Lánc és gallér, ruha nélkül?

Harangszoknya, szőrme és kivillanó hát - egy kis ízelítő a tavasszal divatos kollekciókból, amelyek Párizsban már bemutatkoztak. Érdemes felkészülni belőlük.

Divat - Trendi megoldások a 2012-es tavaszi kollekcióban! képgaléria

2012.01.02 11:45ma.hu

Amint elmúlik a karácsony és az óévbúcsúztató, az ember valahogy szeretné mielőbb maga mögött tudni a téli időszakot. Különösen, ha nincs hó, sőt, éppenséggel a télhez képest kellemes az idő.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Guerre/marieclaire.com

Lassan valóban lehet nézegetni a tavasszal divatba jövő trendi holmikat, melyeket hónapokkal ezelőtt bemutattak már a kifutókon.

A különleges megoldások most sem hiányoznak majd. Ilyen például a hátat szinte teljesen szabadon hagyó, a nyaknál mégis csukott ruhák.

Vagy a gallérok,
amelyeket a ruhától függetlenül is a nyakba lehet akasztani. Minél mintásabbak és vidámabbak, annál jobb.

A szőrmés holmik divatja nem múlik, legyen szó akár a ruhán levő díszítőelemről, akár táskáról.

Aztán itt vannak a cipők is, amelyek tarkán az igazán menők. A táskákból a kicsi, hosszú pántos és virágformájú nagyon sikkes, de a kötött és kézben hordozható szintén divat, ahogyan a retikülméretű fazon is.

Lássuk a kínálatot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.