"Alig-harisnyák", hózentróger és rövid naci

Képek - Szakadtan leszünk igazán menők!

Kockás ing, szakadt fekete harisnya és farmer, inghez pedig hózentróger - a tavaszi kínálatban a nagyon laza stílus kedvelői is megtalálják az igazán nekik való ruhadarabokat.

Divat - Szakadtan leszünk igazán menők! képgaléria

2012.01.10 11:25ma.hu

Aki szereti, használja! A menő, szakadt stílus divatos lendületet adhat ruhásszekrényünk tartalmának 2012 tavaszán. Minden kalandvágyó megtalálja a kínálatban a neki való darabokat.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Courtesy of Bershka/becomegorgeous.com

A Bershka tavaszi kollekciójában például a szuper stílusos laza póló, a csípő kabát, a sokoldalú farmer ugyanúgy megtalálható, mint a visszafogottabb ing, az örök divatnak számító kockás modellek, az átmeneti időben kiváló bőrdzseki, vagy sportos kapucnis pulóver.

Külön figyelmet érdemelnek a "szakadt" betétekkel készült felsők és harisnyák, amelyeket csak jóindulattal lehet annak nevezni, hiszen bár nagyon szexisek, anyag ránézésre nem sok kellett hozzájuk. Fázósabb időben hagyjuk ki őket.

A farmerek terén is a szakadt stílus a menő - minél szakadtabb, annál jobb. A sima fekete nadrágokhoz idén tavasszal érdemes beszerezni egy vékony hózentrógert is...

Gondolkodjunk praktikus darabokban, átmeneti időben az a legjobb.

Legyen rajtunk egy csinos póló, egy menő pulcsi, egy divatos kabát - majd aszerint ritkítsuk őket magunkon, ahogy nő a hőmérséklet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.