Virággal, csíkkal, kockákkal teli meleg felöltő

Képek - Virágos blézer lesz a tavasz slágere!

Ha tetőtől-talpig feketébe szeretnénk öltözni - dacára a tavasz közeledtének - az sem baj, mert egy virágokkal, csíkokkal és kockákkal teli blézerrel egycsapásra feldobjuk az összhatást.

Divat - A tavasz slágerei: virágos, csíkos, kockás blézer képgaléria

2012.01.11 11:25ma.hu

Hamarosan érkezik a tavaszi szezon egyik nagy slágere, a mintás blézer.

Kevesen vannak, akiknek ez a szuper nőies darab ne állna jól, ráadásul igen praktikus: munkába, suliba, bulira is felvehető. Elegáns, mégis a mindennapokban is jól kihasználható.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Az új divat óriási előnye, hogy a virágmintákkal díszített blézerek a legegyhangúbb öltözetet is képesek izgalmassá tenni - egy fehér póló és egy halványkék farmer mellé káprázatos a hatásuk.

A háromnegyedes ujjú változatokhoz érdemes néhány mutatós karkötőt is beszerezni, hiszen a csupasz alkar szinte megköveteli őket...

A virágos blézerek ideálisak farmerhez, fekete nadrághoz, szoknyához is.

Kéz a kézben járnak a csíkokban és kockákban tobzódó modellekkel, amelyek ugyancsak jól kihasználhatóak, de alap szabály, hogy alájuk ne vegyünk tarka, mintás holmit.

Csak így érvényesülhetnek megfelelően!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.