Túl élénk, de nagyon divatos!

Képek - Ne féljünk a narancstól!

Azoknak, akik sosem riadtak vissza az élénk színekről, valóságos aranybánya a tavaszi trend, ám a narancssárgát még a visszafogottabbak gyomra is beveszi.

Divat - Vegyük, vigyük a narancssárga holmikat 2012 tavaszán! képgaléria

2012.03.06 11:25ma.hu

A narancssárga egy igazi ütős, üdítő szín - ha egy helyiségben jelenik meg, melegséget visz abba, ha öltözékben, akkor pedig frissességet, vidámságot kölcsönöz megjelenésünknek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

Mintha csak a nap sugarait viselnénk, legyen az póló, blúz, nadrág vagy szoknya. A 2012-es tavaszi szezonban a narancssárgából többféle holmit, kiegészítőt is érdemes beszerezni.

A legtöbb hajszínhez - kivéve a vöröset - remekül illik, és kiválóan kombinálható fehérrel, feketével, szürkével, bézzsel, barnával is.

A narancs különféle árnyalatokban jelenik meg, ezért nyugodtan válogathatunk közülük aszerint, melyik passzol leginkább hozzánk.

Ami a cipőket illeti, még azok is alkalmazkodnak a divatszín terjedéséhez - szandálban és félcipőben szintén lehet kapni narancssárgát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.