Viseld a nyomott mintás, arcképes pólót!

Képek - De régen volt? Most is divat!

Tinikorunkból emlékezhetünk a sztárok arcképével ellátott pólókra - az ihlet nem szállt el, hasonló stílusú felsők most is divatosak, a tavaszi-nyári szezonban "viríthatunk" velük.

Sportos, csinos és újra divatos a nyomott mintás póló! képgaléria

2012.03.01 11:26ma.hu

Emlékszünk még, mennyit viseltük őket kamaszkorunkban? A nyomott mintás pólók divatja nem múlik.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

A tiniként hordott, hírességek képeivel csalogató holmik után most ezek modern változatait viselhetjük.

A sportos, nőies, különleges pólókon ma már nemcsak arckép vagy női-férfi alak, de város-részlet, virágok, biciklik, tehát tulajdonképpen bármi látható és mutatós.

A lényeg, hogy a minta feldobja az egyébként teljesen átlagos szabású felsőt, pólót, miniruhát. Egyszerű, de nagyszerű, és ami szintén lényeges: kényelmes viseletek.

Mellesleg, nemcsak a hölgyek kedvencei lehetnek ezek a nyomott mintás, csinos darabok.

A férfiak a pólóra foghatják - főleg ha szöveg is van rajta -, miért képtelenek levenni a tekintetüket azokról a domborulatokról...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.