Csillogó, köves papucsok divatja jön

Képek - Sokat érő csattogó lesz divat a lábon

Kevés lábbeli képes túlszárnyalni a lábujj közé érő papucsok népszerűségét a nyári időszakban - egyes divattervezők megragadták a kínálkozó lehetőséget...

Divat - Csillogó luxus lesz a divat a nyári papucsokon képgaléria

2012.02.27 11:25ma.hu

Nehéz felvennie a harcot az utóbbi években bármilyen cipőnek a nyáron oly divatos, szellős és könnyen felkapható flip-flop, azaz lábujj közé érő papucsok népszerűségével.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Miu-Miu/becomegorgeous.com

Bár nem a legegészségesebb lábbelik, hiszen nem tartják megfelelően a lábat és elsősorban strandra ajánlottak, azokat régóta az utcára is hordjuk.

Az igényre tekintettel a cipőgyártók számos változatban kínálják őket, így ma már utcai papucs is bőven van belőlük. Újítani, szépíteni azonban még mindig lehet rajtuk!

A Miu-miu 2012-es nyári kollekciójában igazi különlegességeket dob piacra. Úgy gondolták ugyanis, hogy ha kristályok és csillogás, luxus és kifinomultság társul a könnyen felvehető lábbelikhez, nemcsak a sportos és könnyed nyári szerelésekhez mutatnak majd jól.

A Crystal Marine szandál-kollekció, ahogyan a neve is elárulja, fényűző, csillogó fém szegecsekkel, rózsaszín kristályokkal, ametiszttel díszített - ránézésre is bámulatos, hát még a lábon hordva. Márciustól már kaphatóak is lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.