Divat az etnikus stílus: nőies és elegáns

Képek - Idén tavasszal is menő, viseljük bátran!

A 2012-es tavaszi szezonban sem maradnak hoppon az etnikus stílus szerelmesei. A legtrendibb darabok már beszerezhetőek, ráadásul nagyon elegánsak!

Divat - Menő és elegáns: etnikus stílus 2012 tavaszára! képgaléria

2012.02.23 11:45ma.hu

Aki szeretne trendi lenni, 2012 tavaszán az etnikus stílust sem hagyhatja ki.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

Az új kollekciók darabjai nemcsak divatosak, elegánsak is, tehát egy rendezvényre nyugodtan felvehetők.

Sportos, mégis nőies és egy szexis, vékony bőrövvel a derékon kifejezetten elegáns az ujjatlan kezeslábas, magassarkú cipővel.

A boka fölé érő szövetnadrág arany színű flitterekkel készült toppal tökéletes választás, ahogyan az övvel lazán megtört, jellegzetes mintákkal nyomott ruha is.

A tunika fazon különösen illeszkedik ehhez a stílushoz, ezért akiknek jól áll, most bátran kiélhetik magukat. Szoknyában ugyancsak divatos lesz a sálmintára emlékeztető díszítéssel ellátott fazon.

Ne feledjük az etnikus stílushoz tartozó karkötőket és a bézs, halványbarna cipőket, melyek remekül kiegészítik az öltözetet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.