Jönnek a legtrendibb tavaszi-nyári modellek

Képek - Végre megint jogos lesz a napszemüveg!

Bátortalanul bár, de lassan előbukkannak a napsugarak - akik érzékenyek a fényre, azoknak főleg ajánlott beszerezni egy trendi napszemüveget!

Divat - A legújabb menő napszemüvegek 2012 tavaszára, nyarára! képgaléria

2012.02.21 11:25ma.hu

A napszemüvegek nagy rajongói akkor is viselik ezeket a divatos darabokat, amikor a nap csak gyéren mutatkozik meg az égen - a napszemüveg ugyanis nemcsak a fénytől védi a szemet, hanem öltöztet is!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shop.mango.com

Akad, aki hajfogóként használja, az öltözéke része, ezért nem szívesen válik meg tőle akkor sem, ha borult az idő.

Nos, most újra élvezheti mindenki a napszemüvegek előnyeit. Jön a tavasz, a nyár, és velük a legújabb trendek.

A 2012-es tavaszi modellek között vannak "régi ismerősök", kissé megújult formában, de egészen újszerű, bolondos darabok is!

Nagyon menők és mutatósak a színezett lencsék, a túlmérezetett és a kerek üvegek, a macskaszem-stílusú és a retró szemüvegek.

Utóbbiak piros, rózsaszín, kék, zöld és párducmintás változatban is kaphatók - a bevállalósak nyugodtan válogassanak közülük!

A divat mellett azért arra is ügyeljünk, mennyire áll jól egy-egy szemüveg, hiszen ha nem igazán találjuk el a megfelelő méretet és stílust, hiába menő, nem mutat majd sehogyan sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.