A legtrendibb övek 2012 tavaszára

Képek - Válaszd ki, ne essen le az a naci!

Persze egy trendi övet manapság nemcsak a nadrág vagy a szoknya megtartására viselünk, hanem afféle díszítőelemként is. Melyek a legdivatosabb tavaszi darabok?

Divat - A legcsinosabb trendi övek 2012 tavaszán! képgaléria

2012.02.14 11:50ma.hu

Valóságos öv-arzenál áll rendelkezésünkre idén is a legcsinosabb, legkülönlegesebb darabokból.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shop.mango.com

Viselhetjük őket rendeltetésszerűen, de ma már az övtartóba bújtatható típusok mellett nagyon divatosak a rugalmas derékpántok is.

Ezeket inkább divatból, mint céllal viseljük - mitagadás, így is nagyon mutatósak és kiemelik az alakot.

A 2012-es tavaszi trendek nemcsak a változatos színekre, hanem a különös formákra is építenek.

Természetesen a jól bevált fekete és ezüstszínű övekből is széles a kínálat - különféle láncokkal, csatokkal, sőt a klasszikus bőrövek mellett a fonott fémöv is nagyon menő...

Azoknak, akik az övvel kifejezetten feldobni akarják öltözéküket - például, ha egyszínű -, választhatnak élénk árnyalatokat. De egy sokszínű, csillogó darabot is, amely egész biztosan felhívja magára a figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.