Beckhamné előállt a 2012-es kollekcióval

Képek - Össze se tudnánk keverni: íme Victoria szemüvegei

Az egykori énekesnő alaposan feltornázta magát az ismert divattervezők sorába - Victoria Beckham stílusa jellegzetes, és az nem hiányzik egyetlen általa tervezett holmiról sem. Megérkeztek 2012-es napszemüvegei.

Divat - Összetéveszteni sem lehet: íme Victoria Beckham új napszemüvegei! képgaléria

2012.02.10 15:55ma.hu

A napszemüvegek nemcsak nyáron menők - bár télidőben kicsit furcsán hatnak, a fényérzékenyek akkor is felveszik őket, mert úgy jobb a közérzetük.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Egy biztos, bár a nap még csak gyéren kukucskál a felhők közül, hamarosan tavaszodik, és szükségünk lesz legalább egy jó napszemüvegre.

A legváltozatosabb fajták és márkák közül válogathatunk - a nagy nevek sorába ma már Victoria Beckham is becsatlakozott.

Az egykori Spice Girls énekesnőjét az utóbbi években divatdiktátorként emlegették, aztán egy szép napon valóban megvetette a lábát a divatvilágban.

David Beckham neje sajátos, elegáns, időtlen stílusához rendkívül illeszkedő ruhákat, kiegészítőket dob piacra.

Nehéz összekeverni a modelljeit, mert ránézésre is "victoriásak". 2012-es, tavaszi-nyári napszemüvegei megérkeztek - nos, nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ezek is igen jellegzetesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.