Ezek a szoknyák lesznek a legmenőbbek tavasszal

Képek - Tulipán, ceruza? Mindkettő a lényeget takarja...

Milyen szoknya lesz idén a kedvencünk? Legyen az bármelyik fazon, valamennyiben kacérak és divatosak leszünk 2012 tavaszán.

Divat - Szoknyák: a legtrendibb hosszak és fazonok 2012 tavaszán! képgaléria

2012.02.13 15:55ma.hu
Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shop.mango.com

Örülhetnek a legújabb tavaszi trendeknek a szoknyákat kedvelő hölgyek - bármely fazont szeressék is legjobban, 2012 tavaszán bőven lesz lehetőségük hordani valamennyit.

A hosszúkás ceruza-fazontól kezdve a tulipán-fazonon át az egyenesen vágott miniszoknyáig számos fajtából lehet választani, kinek mi áll a legjobban.

Egyszoknya igazi kincs, hiszen a hét több napján is hordható, a felsőket pedig naponta változtathatjuk hozzá.

A legszexisebbek kétségtelenül a változatos színekben kapható minik, tavasszal, nyáron a fehér is menő - ám a kacéran, középen kissé felemelkedő "tulipán szoknya" is nagyon dögös...

Sláger lesz a pöttyös, laza, rakott szoknya és a középhosszú, emelt derekú fazon is, ezért a választék igazán széles.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.