Tavasszal is csábít a retró!

Képek - Időzavarral indul a tavasz

Ha mindig is vonzódtunk a még az anyukáink által viselt ruhadarabokhoz, ne fogjuk vissza magunkat. Számos változatuk visszaköszön a jelenlegi trendekben. Ragadjuk meg az alkalmat!

Divat - Nőies és bájos: retro holmik 2012 tavaszára! képgaléria

2012.02.16 11:45ma.hu

Anyukáink stílusa egyáltalán nem volt rossz, sőt! A jelen igényeihez igazítva a régi holmik igazán menők, sőt, nagyon szexisek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

A 2012-es tavaszi trendek bőséggel kínálnak retró hangulatú felsőket, szoknyákat.

Viseljük bátran a fekete, áttört, szexis átderengést biztosító laza pulcsit magastalpú cipővel és répanadrággal, az apró pöttyös, nagy masnis blúzt, a fodros elejű kétszínű pólót.

A tavaszias, de még nem a legmelegebb időre kiváló a klasszikus viharkabát is, kétsoros gombbal és elegáns övvel a derékon.

Ha az idő kellemesebbre fordul, jöhetnek a laza ruhácskák is: fekete alapon fehér pöttyökkel, vagy a fekete, rafinált, áttetsző trikók.

A pöttyös rózsaszín, nagy zsebes szoknyák szintén ellenállhatatlanok. Már csak a rock and roll hiányzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.