A legdögösebb összeállítások feketével-fehérrel

Képek - Csak feketén-fehéren jöhet? Nem baj!

Bár a tavaszi időszakban szíves örömest öltözünk élénkebb színekbe, a fekete-fehér összeállítások rajongóinak sem kell aggódniuk.

Divat - Fekete-fehéren és szexisen! képgaléria

2012.02.29 11:30ma.hu

A tavaszi-nyári trendek általában az élénk színeket, a könnyed anyagokat, nyárias árnyalatokat részesítik előnyben - a szürke téli napok után pedig mi magunk is szívesebben pompázunk üdítő, fiatalos színekben.

Fotó: shop.mango.com

Nem kell azonban azoknak sem csüggedniük, akik a fekete-fehér összeállításokat kedvelik és viselik inkább.

A 2012-es tavaszi kollekciókban akad bőven ezekből is kínálat, divatosak, bátran hordhatók.

Különösen a két színt keverő és a csíkozott változatok menők, azok közt is nagy sikerre számíthatnak a miniruhák.

A nyár közeledtével, ahogyan a napsütés miatt bőrünk is egyre barnább lesz, igazán jól mutatnak rajtunk a szinte világító, fehér holmik.

A fekete is nagyon mutatós, egyetlen hátránya, hogy szívja a meleget, így ha magasabbra emelkedik a hőmérséklet, bizony nem a legelőnyösebb viselet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.