A tavasz slágere: a blézer

Képek - Nem kabát, de nem is pulcsi: mi az?

Már nem kabát, de nem is pulóver - ez természetesen a blézer, amely az átmeneti idő egyik legfontosabb kelléke ruhatárunkban. Lássuk, idén melyek a legmenőbbek.

Divat - A legmenőbb blézerek 2012 tavaszán! képgaléria

2012.02.28 11:25ma.hu

Egy jó blézernek mindig hasznát vesszük - igen fontos kellék a ősszel és tavasszal, az átmeneti időben, amikor a kabátot már túl melegnek érezzük, a pulóvert azonban túlságosan hidegnek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: zara.com

Lényeges a blézer színe. Érdemes olyat venni, amely a legtöbb ruhánkhoz illeszkedik - lehetőleg stílusban is, így valóban bármikor viselhető.

Nemcsak hét közben, az utcára, rendezvényre is könnyen felhasználható darab ez - kivált ha fekete, fehér vagy szürke.

2012 tavaszán a blézer-kínálat igencsak bőkezű.

A fekete, fehér, szürke, bézs és sötétkék modellek mellől a tarkák, a szegecsesek és a csíkosak sem hiányoznak, ahogyan a változatos szabás sem.

Van lehetőség egyedi stílusút választani, ha nem szeretjük a szokványos blézereket...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.