Élénk színű kiegészítőkkel dobd fel a ruhatárad!

Képek - Színekkel csalogassuk a nyarat!

Megállíthatatlanul érkezik a tavasz, a melegebb napokon sokan már most is pólóban járkálnak az utcán. Vessük be a legszínesebb kiegészítőinket is nyárcsalogatónak!

Divat - Trendi, színes kiegészítők 2012 tavaszára! képgaléria

2012.03.20 11:25ma.hu

Amint megjelennek az első meleg napsugarak, valóságos késztetést érzünk arra, hogy egyre színesebben öltözködjünk.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

Még ha nem is sikerült beszereznünk új, színpompás tavaszi darabokat, a kiegészítőkkel bátran csalogathatjuk a nyarat.

A piros, a narancssárga, zöld és sárgás színek minden mennyiségben jöhetnek. Cipőben, kendőben, karkötőben, nyakláncban, táskában, napszemüvegben...

Különösen mutatós, ha a tarka kendők és táskák a bizsukkal színben harmonizálnak, ne feledjük a cipő színét sem, ha egy igazán ütős összeállítást szeretnénk.

A lehengerlő hatást akár egyik délután is lemérhetjük, a sétálóutcán korzózás közben. Az élénk színek vonzzák a tekintetet, vidámmá és nyíltabbá varázsolnak.

Használjuk őket 2012 tavaszán - és nyarán - is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.