Kreatív kiegészítőkkel dobjuk fel ruhatárunkat!

Képek: Nemcsak a ruha öltöztet....

A mutatós kiegészítőkkel, táskákkal és trendi, de az átlagostól igencsak eltérő cipőkkel általában meglepetést okoz környezetének az ember - lássuk, ősszel miket vethetünk be közülük.

Dobd fel az őszt divatos kiegészítőkkel! képgaléria

2011.09.27 11:25ma.hu
Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Hayley Spencer/skyliving

Az emberek felkapják a fejüket, ha az átlagostól, a megszokottól eltérőt látnak: egy mutatós karkötő, hajba akasztható dísz, méretesebb nyakbavaló, különleges táska vagy egy meghökkentő cipő nagy sikert arathat.

Olykor a túlzás sem rossz ötlet, hiszen azt jegyezzük meg jobban...Nem túlzás ellenben, hogy olykor egy-egy táska, egy napszemüveg vagy kreatív ékszer is öltöztethet.

A londoni divathét legmutatósabb és újszerűbb kiegészítői, táskái és cipői közül gyűjtöttünk össze egy csokorravalót.

Mitagadás, vannak meglepő darabok. Különösen a cipők terén, a kissé rendhagyó telitalpú modellt ráadásul idén élénksárga harisnyával is bátran viselhetjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.